گریه کن گریه کردن قشنگه

گریه کردن

گریه کردن

 

گریه کردن!راجبش چی فکر میکنی؟

فکر میکنی اگر گریه کنی فرد ضعیفی هستی؟

فکر میکنی افرادی که گریه نمیکنن قدرتمند هستن؟

شده درد شدیدی رو تجربه کنی ولی گریه نکنی؟

شده فقط به خاطر حضور اطرافیانت جلوی گریه خودت رو بگیری؟

دیدی فردی رو که در مراسم عزاداری عزیزش اشک نریزه؟

یادت میاد آخرین باری که گریه کردی چه زمانی بوده؟

 

اگر گریه نمی کردیم تنفسی شکل نمی گرفت، و اگر گریه ای نداشته باشیم تولدی شکل نمیگیرد..

بعضی از آدم ها حتی اگر درد شدیدی هم داشته باشن گریه نمیکنن.. اما..

آخرین باری که دلت می خواست گریه کنی ولی به خاطر اینکه دیگران قضاوتت نکنند، جلوی خودت رو گرفتی، کی بود؟

 

گریه نکردن و سرکوب کردن احساسات میتواند به ارتباط شما با کودک درون تان آسیب بزند.

کودک درون چیست ؟

کودک درون چیست؟ چه فرقی با کودک واقعی دارد؟ به چه چیزی یا چه کسی کودک درون می‌گویند؟ چطور می‌توان آن را ملاقات و با آن ارتباط برقرار کرد؟ آیا اصلاً وجود آن واقعیت دارد؟

بر اساس نظریه‌ی تحلیل رفتار متقابل اریک برن که در مقاله‌ی حالت‌های نفسانی راجع به آن صحبت‌هایی به میان آمد حالت‌های نفسانی انسان به سه دسته‌ی والد، بالغ و کودک تقسیم می‌شوند بنابراین کودک یکی از حالت‌های درونی انسان است که از تولد تا بی‌نهایت یعنی تا زمانی که در قید حیات هستید در شما وجود دارد.

 

 

تاثیر کودک درون بر زندگی ما

 

کودک درون بر تصمیمات فرد در زندگی تأثیر بسزایی دارد زیرا وقتی کسی کودک درون فعال و سالمی دارد احساس شادی و آرامش می‌کند و به دنبال آن با تمرکز بیشتر و بهتر می‌تواند تصمیمات سازنده‌ای بگیرد و با انجام اقدامات متناسب و پیگیری‌های لازم تا زمان حصول نتیجه، به موفقیت دست پیدا کند.

درحالی‌که اگر کودک درون به دلیل رفتارهای اطرافیان آسیب‌دیده باشد احساس طردشدگی، غم و افسردگی می‌کند و طبیعتاً یک فرد افسرده در اغلب موارد قادر نخواهد بود مانند یک فرد شاد عملکرد مناسبی داشته باشد و شکست و ناکامی‌های متعددی را خواهد داشت و با شکست دچار توقف می‌شود و به نتیجه‌ای نمی‌رسد.

در برقراری ارتباط با افراد موفق عمل نمی‌کند ، دچار پرخوری یا کم خوری می‌شود، اعتمادبه‌نفس پایینی دارد و حساس و زودرنج می‌شود.

اغلب افراد بزرگسال نسبت به وجود کودک درون غفلت می‌ورزند زیرا بر این باورند که کودک درون برای دوران کودکی ست و با بالا رفتن سن و رسیدن به سن بزرگسالی دیگر فرد دیگر کودک نیست و باید مانند یک فرد بزرگ‌سال بالغانه برخورد کند و رفتار کردن مانند یک کودک را منطقی نمی‌دانند به همین دلیل کودک درون خود را سرکوب کرده و به آن اجازه‌ی بروز نمی‌دهند.

 

این پست رو با دوستانت به اشتراک بزار و از آن ها بخواه که احساساتشون رو احساس کنند.

 

 

در صورتی که به یادگیری بیشتر در زمینه تحلیل رفتار متقابل  علاقه دارید پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌های بخش تحلیل رفتار سایت رو مطالعه و صفحه اینستاگرام پنجره چهارم زندگی رو دنبال کنید تا هرروز باهم نکات و تکنیک‌های جدیدی رو یاد بگیریم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

پشتیبانی انلاین
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید